Over mij

Ik ben Harm en ik werk sinds 2011 bij een media productiekantoor in Hilversum (tv, radio, theater, live), voornamelijk als (muziek)redacteur (en ook steeds vaker als filmer + editor) bij het muziekprogramma 2 Meter Sessies. Ik denk vaak na over interessante acts voor een sessie opname, live optreden of interview, voor in de studio, concertzaal of op een festivallocatie. Daarbij doe ik de communicatie hieromtrent (online / offline), zowel strategisch als uitvoerend. Verder schrijf ik programmateksten en werk ik mee aan formats en scripts.

Ook zat ik in de redactie van het helaas ter ziele gegane muzieprogramma Ziggo Live (van begin tot einde, 2012-2014), waar we op maandelijkse basis live showcases met acts uit binnen- en buitenland organiseerden, filmden en uitzonden (oa Charles Bradley, Allah-Las, We Are Augustines, Bettie Serveert, Jet Rebel, Boxer Rebellion,). Ook was ik redacteur bij de tv-show van de 2016 EBBA awards (met Jools Holland).

On the side
Verder heb ik heb eigen platenlabel (Final 500 Records) en een old school new music blog (Gobsmag). Lezen, schrijven, televisieseries en documentaires krijgen ook veel uren van mij. Geschiedenis, in de breedste zin van het woord, heeft gauw mijn aandacht. Bij de kapper ben ik schrijver (een roman moet toch eens lukken). Mijn favoriete bands aller tijden zijn The Beatles, The National en Oasis. Mijn favoriete act momenteel verschilt per week, maar check vooral deze. (Je mag me trouwens altijd mailen over nieuwe muziek.)

Meer Harm:

Mail Harm voor dingen, andere dingen en recepten op: harmdekleine@gmail.com