Over mij

Ik ben Harm en ik verdien sinds 2011 de kost als een (muziek)redacteur bij een media productiekantoor in Amsterdam (tv, radio, theater, live), voornamelijk als redacteur (en soms filmer + editor) bij het muziekprogramma 2 Meter Sessies. Ik denk vaak na over interessante acts voor een sessie opname, live optreden of interview, voor in de studio, concertzaal of op een festivallocatie. Daarbij doe ik de communicatie hieromtrent (online / offline), zowel strategisch als uitvoerend.

Ook zat ik in de redactie van het helaas ter ziele gegane muzieprogramma Ziggo Live (van begin tot einde, 2012-2014), waar we op maandelijkse basis live showcases met acts uit binnen- en buitenland organiseerden, filmden en uitzonden (oa Charles Bradley, Allah-Las, Jet Rebel, Boxer Rebellion). Ook was ik redacteur bij de tv-show van de 2016 EBBA awards.

On the side
Verder heb ik heb eigen platenlabel (Final 500 Records) en een old school new music blog (Gobsmag). Lezen, schrijven en televisieseries krijgen ook uren van mij. Bij de kapper ben ik schrijver. Mijn favoriete bands aller tijden zijn The Beatles, The National en Oasis. Mijn favoriete act momenteel verschilt per week, maar check vooral deze. (Je mag me trouwens altijd mailen over nieuwe muziek.)

Meer Harm:

Mail Harm voor dingen, andere dingen en recepten op: harmdekleine@gmail.com